020-716 5444

info@fsfh.nl

Suikersilo-West 16

1165 MP Halfweg

FSFH internationale belasting

Een internationale belastingadviseur houdt zich bezig met het adviseren van bedrijven en individuen over belastingkwesties die verband houden met internationale transacties. Dit omvat onder meer:

- Internationale belastingplanning: Het ontwikkelen van strategieën om de belastingen te minimaliseren of te optimaliseren bij internationale transacties en investeringen.

- Overeenkomsten tussen landen: Het adviseren over belastingverdragen tussen landen en het helpen bij het oplossen van conflicten die ontstaan als gevolg van verschillende belastingwetten.

- Transfer pricing: Het adviseren over de prijsstelling van interne transacties tussen verschillende dochterondernemingen van een bedrijf in verschillende landen.
Compliance: Het adviseren over naleving van internationale belastingwetten en het opstellen van aangiften voor belastingen zoals inkomstenbelasting, btw en douanerechten.

- Fusies en overnames: Het adviseren over de belastingimplicaties van fusies en overnames tussen bedrijven die actief zijn in verschillende landen.

- Expatriate en inpatriate belastingen: Het adviseren van bedrijven en individuen over de belastingimplicaties van het werken in het buitenland of het aannemen van buitenlandse werknemers.

- Belastinggeschillen: Het helpen bij het oplossen van geschillen met belastingautoriteiten in verschillende landen.

Kortom, een internationale belastingadviseur adviseert over belastingaangelegenheden die verband houden met grensoverschrijdende transacties, en helpt bedrijven en individuen om te voldoen aan de belastingwetten in de landen waar zij actief zijn.

Hoe kunnen wij je helpen?