020-716 5444

info@fsfh.nl

Suikersilo-West 16

1165 MP Halfweg

FSFH Salaris Administratie

Salaris administratie uitbesteden

In de hospitality zijn salaris administratie en HRM belangrijk voor het beheren van de personeelskosten en het verzekeren van een efficiënte en productieve werkomgeving. Salarisadministratie in de hospitality kan bijvoorbeeld inhouden het bijhouden van uren van werknemers, het berekenen van lonen en vergoedingen en het nakomen van wettelijke verplichtingen zoals het betalen van loonbelasting en sociale verzekeringen.

HRM in de hospitality richt zich op het aantrekken en behouden van goed gekwalificeerd personeel, het beheren van arbeidsvoorwaarden, het trainen van personeel en het oplossen van eventuele conflicten tussen werknemers. Beide aspecten zijn belangrijk voor het succes van een horecaonderneming, omdat een efficiënte salarisadministratie en goed opgeleid en gemotiveerd personeel bijdragen aan een positieve werkomgeving en tevreden klanten.

FSFH richt de administratie in en zorgt ervoor dat maandelijks de salarissen tijdig worden overgemaakt en dat er duidelijke, overzichtelijke loonstroken richting de medewerkers gaan. Dat is het gemak de salarisadministratie uitbesteden.

Advies

Ook in andere personeelszaken denken we met je mee. Wat doe je bijvoorbeeld bij verzuim? Hoe ga je om met Arboregels? En hoe draag jij bij aan de pensioenen van je mensen?

Hoe kunnen wij je helpen?