020-716 5444

info@fsfh.nl

Suikersilo-West 16

1165 MP Halfweg

FSFH Financiële administratie

Financiële administratie uitbesteden

Financiële administratie uitbesteden is het proces waarbij een organisatie besluit om bepaalde financiële administratieve taken en verantwoordelijkheden aan een externe partij over te dragen. Dit kan bijvoorbeeld inhouden het uitbesteden van taken zoals boekhouding, belastingaangiftes, salarisadministratie en budgettering. Het uitbesteden van financiële administratie biedt een aantal voordelen voor een organisatie, zoals kostenbesparing, vermindering van interne werkdruk, verbetering van de efficiëntie en toegang tot specialistische kennis en ervaring. Bij FSFH Hospitalty werken mensen met pure passie en vakkennis. Wij zorgen voor helder inzicht en advies en verzorgen alle aangiftes en jaarstukken.

Feature Image

Advies

Samen overleggen over de koers van jouw bedrijf. Helder, praktisch én snel resultaat.

Feature Image

Aangifte

Belastingaangiften tijdig ingediend mét maximaal gebruik van de aftrekposten en helder advies.

Feature Image

Jaarrekening

Overzichtelijke jaarrekeningen en publicatiestukken voor de Kamer van Koophandel.

Feature Image

Financiële administratie

De boekhouding op orde en alles onder controle. Jij weet precies hoe je ervoor staat.

Feature Image

Budgettering

Budgetteren heeft tot doel sturing te geven en verantwoording af te leggen over het te volgen beleid uitgedrukt in geld. Vooraf worden doelen gesteld met betrekking tot de te halen omzet en te maken kosten.

Feature Image

Cash Managmement

Beheer van de geldmiddelen en kasequivalenten van een bedrijf, met als doel de hoeveelheid contant geld die voor het bedrijf beschikbaar is te maximaliseren en het risico op kastekorten te minimaliseren.

Feature Image

Financiële rapportage

Financiële rapportage verwijst naar het proces van het communiceren van financiële informatie over een bedrijf aan belanghebbenden, zoals investeerders, crediteuren en het management.

Feature Image

Credit Card vereffening

Aan het einde van de maand wordt de rekening vereffend. Heb je geld over, dan blijft dit bij sommige creditcards staan (bij Visa en Mastercard van ICS).

Feature Image

DGA services

De holding én de werkmaatschappij in balans, alles onder controle en advies voor de toekomst.

Feature Image

Accountantscontrole

Bij accountantscontrole controleren we of de jaarrekening een juist beeld geeft van de financiële positie van de organisatie. Op basis hiervan ontvang je een controleverklaring bij de jaarrekening.

Feature Image

Interim dienstverlenning

Tijdelijk flexibele en professionele versterking van je financiële organisatie.

Hoe kunnen wij je helpen?